Thursday, October 4, 2012

Pernikahan kami...

Assalamualaikum♥♥

Amin Ya Rabbal Al Amin..tidak putus-putus ucapan syukur pada mu ilahi kerani menyatukan dua hati mu ini..

Sabtu,15.09.2012 malam pernikahan kami.(mood sedih giler babenggg malam tue tau) Bersaksikan wali,jurunikah dya sah menjadi isteri kepada Baharudin bin Mohamad...Aminn...Pelbagai dugaan dan rintangan yang kami tempuhi dan malam tue menjadi saksi.Kunjungan dari sanak-saudara,mak dan abah,adik beradik dya menunggu sekian lamanya dan ini masa yang paling bermakna buat kami berdua.

KINI,...tiba lah masanya..dya letak gambar beberapa keping je tau..yang sedia ada..yang lain ada pada jurufoto..


en.somi mendengar ayat-ayat sakinah dari jurunikah Ustaz Maklom diundang dari Parit Lapis Mahang
dya tahu en.somi sedih malam tue ..^_^

pembatalan air sembahyang..sarung cincin emas disaksikan bonda sebelah kanan dya dan Kak Kusma
nasib baik dya tak kena baca ayat sakinah tue..kalau tak,compom banjir teratak bonda..hihihi.
amin..kami selesai mendengar ayat-ayat sakinah dari jurunikah.

keluarga baru dya..*_*

dya suke sangat pakai shawl half moon kaler putih time ni..nampak suci gitu...larikkkkk !!!!

malam tue umah dya bertemakan pink dan putih..cantik kan..nampak beseri2 tak??
almaklum lah nak jadi isteri orang..mood kene hapi... :)


Semasa entry ini ditulis,,dya sebenar nya sangat2 sedih,terharu dan bersyukur dengan pemberian tuhan memberi dya seorang insan lelaki BAHARUDIN BIN MOHAMAD yang dya amat sayangi dan cintai selama 10 tahun cinta kami bersemi.Amin..


Cakap-cakap : Majlis umah dya dan malam pernikahan baju design sendiri tau..dya suwoh tailor wat kan..Baju nikah nanti dya update entry coming soon yang full dress.Hrge SECRET..paling besh de orang nak beli tue..Tunggu dya buka hati nak sale iyer...

Terima kasih sudi baca!!!

24 comments:

  1. Tahniah dya :D semoga berkekalan hingga ke anak cucu.. Aminn..

    ReplyDelete
  2. cantiknya dya..

    semoga jadi isteri yang solehah dan kekal bahagia bersama..congratz okeh..

    ReplyDelete
  3. ni kt batu pahat ke? cntik la pelamin..amik andam mana? ngah plan ni..hehe..

    btw, selamat pengantin baru dya.. semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke syurga... =)

    ReplyDelete
  4. sweetnye..tahniah ye dya..moga berkekalan sehingga akhir nyawa ;-)

    and selamat berkenalan juga..

    ReplyDelete
  5. cantik!!! tahniah.. selamat pengantin baru.. :)

    ReplyDelete
  6. Lawa sgt~! ;) Tahniah, slmt pngntin baru....

    ReplyDelete
  7. selamat pengantin baru dya...semoga kekal bahgia bersama suami hingga akhir hayat :)

    ReplyDelete
  8. tahniah sis dya.. cntik sgt2!! slmt pgntin bru ya =)

    ReplyDelete
  9. selamat pengantin baru dya... semoga kekal sehingga ke syurga... slaam kenal dari akak.. dah selamat berblog.... :)

    ReplyDelete