Tuesday, September 11, 2012

Doorgift / Botol Jar

Assalamualaikum♥♥

Tinggal beberapa hari dya akan menjadi puteri sehari.Ewah2...Amin.Kesibukan menyiapkan persiapan majlis tetap berjalan,walaupun dya masih bekerja.Dya akan cuti mulai Khamis ini.Bila dah start cuti.compom blog dya bersarang dengan labah2..hihihi but untuk sementara saja..Pejam celik,siang malam,makan tido dah sampai pun hari besar yang sudah dientry kan sebelum2 ini akan tiba ahad ini.Dya beberapa hari sudah menyiapkan doorgift untuk rakan2 yang hadir nanti.Simple dan comel,tu lah pilihan hati dya.Yang penting diingati oleh semua orang yang datang iyer dak.Semalam last day,dya menyiapkan doorgift ini.Alhamdulilah...
bajet beli doorgift untuk 300 pcs sahaja
kat mane dya beli botol jar ni,semestinya di Ayer Hitam
sebotol dya dapat harge 0.60 sen..murah kan??
Kalau korang berminat bole lah pergi sana :
SONG SAY CHEW
No.11 (A&B) Jalan Putra,
Taman Medan Putra,
86100 Ayer Hitam,
Johor
Facebook : sschewideas4u@gmail.com (Ideas Gift)


satu botol dya hanya masukkan dalam 15 bijik biskut gula2 jek..kalau korang nak isi full pun bole
ikut bajet masing2..pada pendapat dya 15 bijik separuh botol.ngam2..tak penuh,x kosong..


Kepada semua rakan2 di blogger,dya menjemput korang hadir nanti iyer.Sama2 kita meraikan cinta dya ini yang dah kertu :P

Terima kasih sudi baca !!!

22 comments:

  1. murahnya..kt IKEA 4 botol = RM6.90

    kalu dkt mau sy dtg ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu free meh lh dtg..
      IKEA maybe brand kot..tue yg mahal kn !

      Delete
  2. moga semenya berjalan dgn baik..insyaAllah, sy pernah dpt doorgift mcm nie, sebijik mcm nie ada biskut tue jgk

    ReplyDelete
  3. cantik lah balang tu dik, murah gile 60sen? perkh kalu dkt boleh akak borong lebih... nsb lah jauh nun kt selatan

    ReplyDelete
  4. wahh..debaran makin terasa ni dya.. semoga semuanya berjalan lancar ye..jgn nebes.. hehehe..

    akak doakan semoga perkahwinan dia bahagia dengan pasangan dan berkekalan..

    comel la cookie jar tu..buat isi biskut raya pun comel je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak rai...tq iyer..mudahan2.amin..
      biskut comel.skali ngap.abis sudah.

      Delete
  5. wah kreatif.. nanti update gambar kawen ya.. nak tengok =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah ...kne baca entry coming tau !! *_*

      Delete
  6. minat la jar botol tu.. kalo dihias mmg cantik la...
    sape yg kreatif n pandai deco2 mmg puas hati la.. cantikkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg penting kene rajin kak..ni pn dya goole byk hari tau..fening2..

      Delete
  7. wah makin berdebar2 ni....

    cantik la door gift tu dapat pun dengan harga murah...

    moga majlis berjalan lancar nanti.. akak cuma mampu doakan dari jauh je dik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni dh nebes bagai kak..tq doakn dya iyer.i labbiuuu lh

      Delete
  8. wah.. tahniah2..
    selamat bergelar raja sahari dya :-)

    ReplyDelete
  9. murahnye botol tuu.. :)
    selamat menjadi puteri sehari..
    semoga segalanya berjalan lancar..tahniah dear :)

    ReplyDelete
  10. comel dn kreatif..letak gula-gula pun ok kan..mesti warna warni jer dlm tu..:)

    ReplyDelete
  11. dpne follow...murahnya jar ni , rm 0.60 je...tapi agk jauh klu awin nk ke sana ;). ritu beli kat nilai, ada sale, dapat la rm0.80 sebiji...

    ReplyDelete