Tuesday, September 25, 2012

Review : My Dress Pink

Assalamualaikum♥♥

Selamat pagi semua rakan2 di blogger.Setelah sekian lama bercuti,baru semalam dya naik kerja.Opsss !!dah lupa keja di bahagian HR sekejap..lalalalalalalalalalala..Dya ada entry yang nak distorykan walaupun majlis besar sudah satu minggu berlalu.Sape kata kawin tak besh???Mesti lah besh sebab bole hug dan kiss husben hari2.kan? Dah tak ada orang nak mara lagi2 nak kutuk bagai-bagai kan.Jujur dya katakan sangat2 besh.*_*

Sebenarnya banyak entry dya tergantung.Tak sempat nak update blog sebenarnya.Tunggu beberapa hari lagi dya akan update satu persatu.Semestinya dya akan kongsikan bersama2 iyer.Enrty hari ini dya nak share my dress kaler pink..Cantik tak??Dari mula kawin,dya memang teringin nak pakai dress di hari besar nanti.Alhamdulilah,...tercapai jugak.Tema kaler pink di rumah dya..Dya upah dengan Kak Leha..(sori banyak2 dya lupe nama blog kak leha ni.puas searching)orang Parit Tengah,Parit Raja.Baik sangat akak ini.Seriesly..Layan kerenah dya berhari2,sebab nak dapatkan yang terbaik.Kak Leha dapat memenuhi dan memahami citarasa apa yang dya inginkan.

Terima kasih banyak2 tau akak.Terima kasih juga sudi datang rumah dya tempohari..Sayang akk banyak laut :)

Tarrrraaaaaaa !!!!!!!!! gojes tak?????
Kak Leha hanya buat sampai sini saja..yang tambah manik di reben kat dada,pergelangan tangan dan bahagian kain di bawah,dya yang jahit sendiri.baru lah tahu..betapa jenuh nak menyiapkan manik2..huh! :P
 Cakap-cakap : Nak tengok full eksosesori..tunggu entry esok n esok tau!!!! bai!

Terima kasih sudi baca !!!


14 comments:

  1. cantik, nak tgk pic dya pakai baju nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe sok sambung entry dress pink ya.. *_*

      Delete
  2. kawen mmg bestt pon hehehe. selamat berbahagia lydia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..btol tu kak..terima kasih sygggg!!!

      Delete
  3. cantiknya..nape tak ambik gambar masa dipakai..tingin nak tengok!

    ReplyDelete
  4. cntik tau kak.. suka gak kat pelamin akk.. hihi.

    ReplyDelete
  5. nak tengok full gambar dah dipakai nanti...^__^

    ReplyDelete
  6. no 1 set dress shj a... lagi byk sets to show kita lagi lotz..... hehe

    ReplyDelete
  7. da kawen,bru rse menyesal x kawen awl2...hehehe...sebab kawen mmg besh...

    ReplyDelete
  8. kaler pink nih memg cantik...akak suke tgk....

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalaan :)

    Cantiknya baju ni.. soft je warnanya :)

    ReplyDelete