Wednesday, January 9, 2013

wordless wednesday : #my new puplem#

♥♥Assalamualaikum♥♥♥

Taraaaaaa cantik tak???Kain pasang sepanjang empat meter kaler pink2 dark ni lebihan kain masa dya nak kawin hari tue..Ada tiga pasang lagi tau..Ada pemberian MIL..dan famili..Dya dah hantar kat tailor..yang siap satu jek..Dya request nak wat peplum..So ini lah hasil nya..Coming soon dya ambik pic akk tailor yang buat baju dya berpasang2..Kenapa?sebab dia mengikut citarasa..dan senang berbincang..harga pun berpatutan yang dicharge kan dya tau..Dya sendiri bangga dengan akk tailor tue..Walaupun akk tinggal di perkampungan (masuk kampung tiang lampu yang ke 65..jauh ke tidak..korang fikir lah sendiriTAPI terror menjahit pelbagai baju..Dya kasi contoh magazine..minggu depan dah siap dahhhh.. hapi kan dapat orang yang senang bekerjasama.. :)

 

Cakap-cakap : dunia fesyen yang pelbagai.dya pun dah terjebak dalam fesyen peplum..coming soon nak beli kimono cardgian plak..compom berhelai2 lah peplum pas ni..hihihihi :)

Terima kasih sudi baca !!!

14 comments:

  1. Replies
    1. kasi pe design compom sama tau PU

      Delete
  2. cantik. standart cm artis designer dah akk tuh hehe

    kat mne ek akk tuh dduk? ssh nak cari tailor yg jahit cntik kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat area pt.raja..batu pahat..akk ni pn spoting

      Delete
  3. oh..tak pernah tengok pulak.. fesyen baru ke hehe

    ReplyDelete
  4. sekarang kalau tak ikut trend rasa tak best pulak. orang ada peplum, kita pun mesti nak jugak. normal la tu. perempuan. hihi

    ReplyDelete
  5. jeles betul tgk org pakai peplum!

    saya nie confirm kena reject awal² oleh hubby kalau nak pakai..mesti dia gelakkan ahahaha..

    ReplyDelete
  6. salam. hi, nk balas ziarah. org batu pahat rupanya...

    nice dress :)

    ReplyDelete
  7. cantik, akak pun ada try bt peplum tp lum sempat nk manikkan lg, tak tau la cmane gaya kalu akak pakai nnti...

    ReplyDelete
  8. saya suka peplum. nampak comel! ;)

    ReplyDelete