Friday, January 25, 2013

New flavor from Gardenia.

♥♥Assalamualaikum♥♥♥

Salam jumaat semua penulis..hari ini dya sarapan roti baru dari Gardenia..Uhh !! Lama dya tunggu flavor ini keluar sebab salesman yang datang kedai en.somi dah promote banyak kali.Dya tak sabar nak rasa kenikmatan roti baru ini..So far..yang rose ada kurang sikit..Adakah sebab didalam roti de bunga???No..No..!!!! jarang kita makan ada rasa sirap di dalam..hahh lebih kurang cam tue lah..korang fisologi sendiri lah..yang butter ngam..tedap..ngam2 hoooo..

RM0.70 je -..-
 
windu massimo ;)

Cakap-cakap : Pelik bin ajaib..mengapa dan kenapa roti keluaran massimo tak ada kat batu pahat???seluruh daerah dah ada..cume area dya je tak ada..selalu nak makan sure kirim akak dya yang tingal jb..kat sana bersepah orang jual tau..!!!

Terima kasih sudi baca !!!







19 comments:

  1. hurm...akak lum pernah rasa keduanya ni...
    sebab kurang makan roti kut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dya 1 week 1x je mkn roti..kene tuka2..klu x jemu mkn nsi je..

      Delete
  2. kena tnggu balik semennjung ..bwu ley rasa..

    ReplyDelete
  3. kt mtpt Sya butterscotch cpt abes.

    tp febret Sya tetap massimo chocolate! ngeeee =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tue..dya pn like massimo..but kat batu pahat xde da...

      Delete
  4. sedap nmpk gardenia tuh.. tp tak pnh nmpk lagi. 1st time tgkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. skg dh merata de..speciali kat 7e..

      Delete
  5. Dah makan gak yg rs ros tu.huhu.mcm mkn roti rs ros.tp sedap gak.yg butterscotch belum lg.agaknya sm je kot yg sedia ada.sedap la kot.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dya x like rose..hihihi..maybe bau dia kot..

      Delete
  6. Yg rs ros dah rs.mcm mkn roti ad ros.tp sedap gak.yg butterscotch belum lg rs.agaknye.sm je kot ngn sedia ada.sedapla tu

    ReplyDelete
  7. yg rose tu apa rasa dia ? agak agak ade terselit bunga rose sikit tak ? hahahhaa

    ReplyDelete
  8. akak pun dh try gardenia tuh akak pun kureng suke skit ngn yg rose tp aiyan suke lak... hehehe
    roti yg massimo tuh akak tak penah try lg... sedap ke?

    ReplyDelete
  9. teringin nak rasa..tadi g kedai tgk dah habis hurmmm

    ReplyDelete
  10. semlm bru mkn massimo..manisss giler.. nmpk gak roti yg ros tu, mcm pelik je..

    ReplyDelete
  11. eh sedap ke roti flavor rose tu?xpnah mkn...

    ReplyDelete