Saturday, January 5, 2013

Terima kasih Nur NBA !!

♥♥Assalamualaikum♥♥♥

Semalamam dya mencuba nak upload gambar dalam blog...time idea mencurah..time tu lah apa pun tak boleh...asik tak boleh dan tak boleh..wupe-wupenya ada sedikit revised kat situ..Sakit hati+Pening+blur semalamam melayan blog..ingatkan my bos dah blok blog dya rupenyyyaaaa....
Mohon maaf iyer my bos..fikiran jahat terhadap andahihihii T-T

Hari ini buka blog..terbaca ade sharing about this...iyeahhh !!!


Tq pada Blog Cetusan Rasa berkongsi ilmu ini iyer...
Kalau korang nak tahu terjah blogger beliau iyer..Kat sini ada show kan macam ne nak upload image..Dya dah try dah ponn..

Cakap-cakap : kawan2 blogger sangat2 besh..tak kedekut ilmu..hihihihi..tak rugi menulis blogger :)

Terima kasih sudi baca !!!

2 comments:

  1. tadi da singgah Blog Cetusan Rasa...
    mudah aje cara dia rupanya..pasni leh cuba..

    ReplyDelete