Monday, January 21, 2013

weekend ## sepetang di Kuala Pilah..

♥♥Assalamualaikum♥♥♥

Kali pertamanya untuk tahun ini,dya menemani en.somi ke cycling challenge di Kuala Pilah,Seremban..dan fisrt time kali ke negeri itu..Persaingan hebaq2 belaka tau korang..Pelbagai negeri menyertai cycling kali ini..
team v' explorer dari Batu Pahat..hebaq2 tak??

dya n en.somi..abis gak dia layan 2 lap tuk kategori veteran..
walaupun kurang tido..hihihi..amin


dah kurus sikit en.somi.. :P

cayalah dik..made in Johor

kategori perempuan bawah 20tahun..2 laps..


kategori veteran


kategori lelaki 20 tahun..4 laps...

abis gak point en.somi ..amin..





Cakap-cakap : dah bertahun rasanya dya request nak join cycling but semalam en.somi dah sebulat suara.."orang pompuan tak sesuai tuk berbasikal..jdi abaikan je lah..b memang tak akan izikan "... hahahahahaha..korang fikir lah sendiri..maka kena jadi bahan sorakan tepukan di tepi jalan sambil memegang cip2 pon-pon yang diperbuat dari tali rapiah....hihihihihi..




Terima kasih sudi baca !!!

10 comments:

  1. nampak best je tgk org beskal

    ReplyDelete
  2. eh, dulu akak aktif giler berbasikal..siap join kembara merdeka lagi.. skang xde geng nk join.. siyesli, memula sakit la pungkoq tu.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. La..np resign..teruskn je..activities yg siht Ni..kne qatam tau kak!

      Delete
  3. wahh..aktifnya suami dya..bagus2.. utk org pompuan beli basikal yg ada bakul ngan loceng tu ok la..hehehe..tak manis la nak menonggeng begitu..

    ReplyDelete
  4. mehla dtg umah :) dh dkt k.pilah ngan senawang tuh :)

    ReplyDelete
  5. best xtvt berbasikal ni.. tp kna berhati-hati.. huhu.. klo hubby x izinkan nk wak camner kan.xpela..sesekali ajk hubby round petang dgn beskal..mesti dia izinkan

    ReplyDelete
  6. naper dia msk grup veteren dik? akak nengok mude lg cik abg nyer tu...

    aah la dik, akak rasa pempuan cam kurang sesuai je, nampak segala nyer sbb baju cycling kan melekap...

    ReplyDelete
  7. a'a baru nak tanya.. kenape group veteran?>.

    ReplyDelete
  8. sama dgn hubby akak nie, aktif cycling..tp hubby akak aktif MTB. dulu memg ada hubby nak beli satu beskal nie, tup2 preggy pulak..trus cancel..

    ReplyDelete