Wednesday, December 19, 2012

Universal Studios Singapore //Orchard//Vivo City// Part 2

♥♥Assalamualaikum♥♥♥
Sambungan dari Part 1 tau.. -..-

Cerita di Kota Singa dya kali nih sampai part 2 je..sebab banyak tempat dya nak pergi tergendala kerana hari petang sudah hujan.Dya sempat berjalan2 di town dengan hanya menaiki MRT.Sebelum tue,sila topup kad MRT anda tau !! Di shoping kompleks ada menyediakan mesin top up..Pastikan korang mencukupi wang di dalam nya..Undang-undang di kota singa sangat lah ketat..grrrr !!! Meh tengok beberapa pic dya yang super ukhhh..ukhhhh ... -..o

Sesampai di Orchard..pelbagai barangan jenama kelihatan..yang penting de pulus je tau..dya tak membeli..sekadar mencuci mata jek..lalalalalala..semuanya gred A tau oullls...Christmas Day akan muncul pada minggu depan..pelbagai pokok hiasan dan lampu yang cantik juga kelihatan di kota singa.Kalau jalan2 waktu malam..sure cantik kan..!!


me n Dior .. ;)

butik Prada n LV




sana sini hiasan Christmas Day..

sempat jengah butik H&M..Di KL ada rasanya kan??


masa tuk ke Vivo City...

my fav is cockles kyaw teow..:)
Di Vivo City de medan selera yang halal..sebab yang lain dya tak berapa nak accpect..tak ada logo halal..huhu

siapa2 pergi ke kota singa..sure akan pergi ke Daiso..kat sini semua barangan berharga $2.00only duit negara sana tau..
Pelbagai semua ada,keperluan rumah,kosmetik,keperluan sekolah..

Cakap-cakap : Walaupun masa terlalu pantas..tak puas rasanya berjalan di kota singa..uhhh !! maybe next year dya akan ke sana lagikkk :)

Terima kasih sudi baca !!!

6 comments:

  1. Dya tak masuk ke butik LV disana. Hikhik. mana tahu harga murah sikit dengan kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masuk..hregeee uhhh !!! expensive tau !

      Delete
  2. nk gi sane kene bwk duit kepuk2 kan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu dh kepuk2..shoping abis lah cmtue..kan?

      Delete