Monday, December 10, 2012

Berbulan madu di Cameroon Highlands Part 4

♥♥Assalamualaikum♥♥♥

Sambungan dari Part 3 yaaa.. :)

Hari terakhir di Brinchang kawasan Boh Tea Centre di Sungai Palas..Uhh!!! Jenuh mendaki kawasan ladang ini tau..sungguh pun ketiakku sudah ahcemm.still sampai ke atas.Terror tak?Kalau lah time ini bercycling macam ni..sure hidung korang kembung kempis..lalalalalala..

bila nak bergambar..sure lah di waktu pagi..sejuk dan view sangat2 fresh gitu... -,,-



mahai ke murah teh tue??salesgirl kat situ kata teh ni paling familiar orang minum..no sugar ok !!

unik kan kat celah-celah tue..blok kayu..kreatif..

ohhsemmmm :)

dah turun masa nih..kurus sikit tak??? ;p


Cakap-cakap: Besok sambung entry ke ladang stawberi pulak iyer kawan2..jangan jemu melihat dan membaca..sbb dya banyak lagi pic yang oppppssss !!!
 
Terima kasih sudi baca !!!

14 comments:

  1. freshnya pic awk berlatar belakang view yg cantik!!
    tak pernah jemu kalau baca entry camaron..apdet lg tau nak baca dan tgk pic :D

    ReplyDelete
  2. suka tmpat ni..mmg salah satu tmpt y menarik & best utk dilawati..lg2 utk pasangan pgntin baru kan..suasana y sejuk2 nyaman tu.. teringin gak nak ke sini nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole aja g lya..bawa asya sekali..snap pic yg ohsemm2.. !

      Delete
  3. bestnye honeymoon tempat sejuk2 ni..hehehe... lydia ni tinggi eh..nmpk dlm gmbr tinggi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. besh akk..dya 1time smpi sni..dya ni rendah je lah kak..dlm 158cm gitu lah...

      Delete
  4. ni kt tmpt ombak rindu nyer pengambaran...

    mmg cantik view nyer... dh la sejuk lak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue lh..selalu sgt tgk ombak windu..tjebak sampai sini..huhuhuhu :D

      Delete
  5. bila masa gemuk?? u already kurus the kering oneee... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. gemus skit je kak..dah naik 3kg..huhuhu..
      diet plzzzz :)

      Delete