Wednesday, December 12, 2012

Crepe Durian Batu Pahat

♥♥Assalamualaikum♥♥♥

Bila dah mula belajar berblogging macam2 kita ketahui kan dari segi Fashion,style,makanan,resepi,jualan dan macam2 lagi lah..Bila dah tergoda dengan benda yang terbaru sure lah nak test kan??bila nak test mesti nak beli.Bila dah beli..makan lah kan??lalalalalalalalalala..dah2..tak payah nak merapu bagai..Sekarang musim Crepe Durian.Mane2 blogger sure dah mencuba nya.Dya pun dah try rasa Crepe Durian ini.Kalau yang berhantu makan durian sure lah dia kata sedap.Dya penggemar durian tau oullss.. *_*

Terima kasih iyer tuan tuah.Sudi melayan sms dan colling dya yang ari2 request crepe ni kan??bila dah dapat makan.syukur alhamdulilah...

4 bijik $10 only..
Cakap-cakap : Kene cuba makan..baru tau sedap ke tak tau.Emmm...nk try rainbow cake lah pulak..-..-

Terima kasih sudi baca !!!

18 comments:

  1. eh, ada lagi satu yg jual 6pcs rm10.. kt batu pahat gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..iyer k?dya jumpa yg nih je lh dear..de dengaran jugak..

      Delete
  2. akak tak try lagi durian crepe ni.. nak buat nak buat tak terbuat buat..haha.. nak beli terasa tak berbaloi gila.. maklumla..akak ni semua benda nak buat sendiri kononnya.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu buat msti byk dpt kn..yg penting kne de sikap rajin..*..*

      Delete
  3. salam kenal, kite dtg follow awk blik :)

    wahh durian crepe sdapnye, kite pon hantu durian gak, dr batu pahat lg,hehe..buat sndiri ea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajin nye klu wt sndri...beli dh siap je :P

      Delete
  4. akak lebih suka durian ori..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu doyan ori dh x jdi crepe lh kak..hihihii

      Delete
  5. utk peminat durian msti suke nyer... akk pun masa org duk cite2 tuh... cari gk, bile dh rasa ohh camni rasanyer... sedap, berkrim

    ReplyDelete