Monday, April 27, 2015

32turns Birthday

Assalamualaikum.

Aku sudah menyambut hari tua.hihi.Syukur alhamdulilah tuhan masih panjangkan umurku.Tahun ini bila sampai tarikh ulang tahun perasaan sebak dan sedih sangat-sangat tue muncul dalam diri.Mungkin aku rindu sangat dengan arwah mak.Kebiasaanya setiap tahun arwah mak yang orang pertama hantar mesej bunga-bunga kepada aku.Tahun kedua sambut ulang tahun tanap mak semestinya moment paling sedih buat aku.

Balik kerja hari tue, famili mak mentua aku suprise nih.Masuk pintu rumah tersedia makanan dengan cake berserta lilin sekali.Korang rasa aku feeling sedih tak time tue??
(emosi yang tak terkawal tuhan saja yang tahu)


Aku balik kerja pun manja dah siap mandi.Nih semua kerja kakak ipar aku.Aku tahu dia dah planning awal-awal.Terima kasih kakak Kusma.



Aku makan sikit je malam tue.Moody tau !




Manja sekarang nih pantang aku balik.Dengar bunyi kereta aku nak parking dia dah tercongok depan pintu.Maaa...maaaa.Kesian jugak bawa lah round satu senggarang.Kalau tak melalak satu umah.Sikit-sikit maaa..maaaaa.



Alhamdulilah.Perjalanan hidup ku masih jauh.Banyak lagi benda yang harus tempuhi.Dan impian cita-cita belum tercapai.Moga tuhan permudahkan lah impian ku ini.Tiada apa yang aku mahukan selain dari engkau limpahi rezeki, berikan aku kesihatan yang sempurna, kekalkan lah hubungan kami sekeluarga.Jadikan aku dan keluarga ku yan beriman dan solehah yan engkau redhai.


Terima kasih sudi baca !!!

7 comments:

  1. happy birthday.. sebaya rupanya eh.. 1983 kan..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups dear.1983.dah tua leeee dya nih :P

      Delete
  2. eppy belated bday yek dik...

    hepinyer ada org suprisekan... tp sedih jgk kan, org kesayangan tkde...
    anak manja mama nyer yek

    ReplyDelete
    Replies
    1. rapat dengan mak sangat kak.sedih tak terkata *_*

      Delete
  3. Happy birthday kak...
    Semoga dipanjang umur..
    dimurahkan rezeki..Amin...

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday.... rupa kamu xnmpk mcm 32y.o..... akak aminkan doa kamu....amin

    ReplyDelete