Wednesday, July 18, 2012

wordless wednesday a.k.a CROCODILE Hunter

Assalamualaikum...

seronok dah pakai kasut buaya T_T

Motif : Saja nak show kawan2 saya sudah membeli kasut baru... :P jangan mara dan jeles tau !!!
Colour : Teka sendiri
Brand : Buaya
Price  : $59.90 - dah less

Cakap-cakap : Sebenarnya dya dah lama tak membeli kasut..dan kasut paling mahai ni lah jenama buaya..seriessss tak tipoo !! Paling sedih kasut dya untuk pergi ke opis dah rosak,,(dah masuk air kalau jalan2 de lopak air ni ,,,huhuahuaahuahuahua) Dya bukan kedekut tapi berjimat-cermat..guna sekali belum rosak.jangan ikut nafsu bebelanja..Paling keciwa kedai Vincci di Batu Pahat Mall dah tak ada operasi..nampak gaya nya..kena pakai paten ala2 wedges..tak gitu?? dan paling tak syok..de orang cakap dya pakai kasut ala2 ibu2..cissssshhh !!! 55^%&O&%$% !!! korang tengok kasut paten ibu2 ke???



Terima kasih sudi baca !!!

10 comments:

  1. heheh..aku tak penah weih pakai kasut ni..tp nampak cam selesa je kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selesa sgt zati..dlu aku suke pkai heel.but now dh resign lh.x mo pkai heel bagai..hihihihi

      Delete
  2. cantik ja tgk...warna pun nice je, suka warna tue.. sy memg penggemar koleksi kasut wedges

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lh kite cm nih..gemar wedges.. :)

      Delete
  3. kasut buaya gigih orang x.... kakakak

    ReplyDelete
  4. owhh..yg GA sy tag awak tue, meh nak bgtau, lydia klik dkt pic yg ada entry sy tue, pic tue akan direct ke link penganjur iaitu B To B collection, kat c2 ada syarat dan cara mcm mana nak buat. Ikut je step tue ok

    ReplyDelete
  5. untung org petite ni kan.. boleh pakai kasut tinggi2..akak dah tak leh dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung lh sgt kak..bese jek..tp bile dpt pkai full ala2 wedges ni..besh lh..lgi tak penat rasanye pakai..dr gune heel bagai kan..klu akk nak pakai pn leh gak.. :) selamat menyambut ramadan

      Delete