Wednesday, April 17, 2013

wordless : First Trimester ~ 12 minggu berlalu.

♥♥Assalamualaikum♥♥♥  

Babycenter antara website yang boleh menceritakan tentang seawal kandungan sehingga bersalin.Dya paling suke tengok vidoe baby dalam pewot tue..Besh..Sungguh kagum ciptaan allah :)..Baby center akan menceritakan tentang kandungan bayi melalui email tapi korang kena lah register dulu tau !!

Thank you Amoi Heaxa sharing dya tentang ilmu di Babycenter.. -..- banyak ilmu dya pelajari kat sini..



Cakap-cakap : coming soon dya akan masuk second trismester..Alhamdulilah now muntah+loya dah kurang..kalau ada pun sekali sekala je..Apa yang dya nak makan suami tolong carikan..Amin..Tunggu entry seterusnya dya akan ceritakan apa yang dya makan sepanjang dya hamil ya... -..-

Terima kasih sudi baca !!!

16 comments:

  1. take care ye... vitamin acid folic jgn tggal k

    ReplyDelete
  2. Hehehe... bestnye la bila pregnant. Mengidam macam-macam, suami tunaikan... ^_^*

    ReplyDelete
  3. best kan babycenter..aku pon sejak pregnant sofea mmg suka belek babycenter :) ..
    2nd trim nnti akan lebih best sebab dah tak meloya.. :)

    ReplyDelete
  4. jaga diri baik2 ye dya, biasanyer dh msk trimester ke 2 dh semakin ok dh

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Dya dah nak masuk ke second trismester.. jaga kesiahatan ye Dya :)
    Doakan untuk Kak Ros ye.. masih menanti rezeki Allah...

    ReplyDelete
  6. jaga diri baik2 tau dya..bestnye

    ReplyDelete
  7. hye Dya, camner ari ni, sihat ke?
    haaa...jgn minta suami makanan yg pelik2.. yg en suami payah nak cari...
    kalo akak, minta Allah beri kesihatan yg baik buat baby n mummy 2b...

    take care...

    ReplyDelete
  8. hai sayangku dya!!

    samalah kita. watie pon baby lam yut dh 12 weeks! hehehe... in shaa ALLAH, moga segalanye dipermudahkan utk kita ye sayangku. dr awal hinggalah ke akhir pregnancy. ^_^

    ReplyDelete
  9. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad.

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. bestnyer!!!!
    jaga diri, jaga makan eh...~~
    mst chomel anak dya nt..:)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..lya doakan moga dya trs sihat & baby pon mbesar dgn baik

    ReplyDelete
  12. Tq dya sbb jd 1st HV follower.. :)
    HV akn bg 10% diskaun kt dya slama stahun utk sume produk HV.
    Sisters lain pn nk diskaun jg? Jom follow HV. Lebih byk penjimatan
    utk tudung2 yg cntik dan berkualiti.

    "..yg tertutup itu indah.."
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. bile peknen nih yg tak sgup nk hadapi tuh loya n muntah..bile msuk trimester ke2 dh ok ...

    ReplyDelete