Friday, February 24, 2012

Petua Nak Hilang Tahi Lalat?????

Selamat petang semua..kwn2..
Dya ingin meminta petua nak hilangkan tahi lalat..u olls de resepi tak???Share sini kt dya,sms k,email k,ym k..calling pn bole gak????hihihi3..Bile sudah meningkat dewasa terasa ingin membuang tahi lalat di belah mata kiri dya plak..kebanyakan dya bca buku+majalah rata3 cakap tidak baik..dan 50% ckp baik..
Paling yang mengerun kan dya de yang kata tahi lalat ni kanser kulit,ketuat,dn pelbagai lagi lah..dengar kanser..takut nyeeee ...(grrrrrrrrr)...Selalunye orang menggunakan tradisional sendiri but dya tidak berani nak mencube..De segelintir menggunakan tindakan laser di beauty yang handal2..de setengah beli cream yg dapati di sen-sai..hrmmm yang mane 1 dya nak buat???kwn2 tolong suggestkn????

u olls nmpk x belah kiri mata dya tue,,,mkin besO tau...nmpk x bersih jek rasanye..


Percaya tidak percaya, tahi lalat tak sekadar menempel begitu saja di tubuh kita. Bagi yang percaya, letak tahi lalat ada hubungannya terhadap kepribadian seseorang. Cuba u olls perhatikan sekali lagi letak tahi lalat Anda dan temukan ertinya di bawah ini...                          nntikan kemunculan pic baru tanpa tahi lalat iyer kwn2..peace yoooo!!!!

No comments:

Post a Comment