Wednesday, November 30, 2011

Hobi yang semakin diminati

Hampir satu tahun Mr.B menceburkan diri dalam bidang kesukanan bercycling...Sekarang pun semakin ramai yang meminati kesukanan ini.Rata2 semua bangsa ada..(kalau tidak kerana lutut Mr.B sakit rasanya dia tidak akan bersukan sampai sekarang..Ada kalanya sampai lupe kat dya.(nak pi dating banyak hari post-pond wooo!!!) Sibuk menjalani aktiviti jombree dan training di track di jalan raya mahunpun hutan@kebun..but dya take care..memahami..Ini minat yang suke sampai lah sekarang..tak tahu esok, lusa de perubahan minat..dya sendiri tak tahu kn???






terlatest baru beli..road-bike...hrmm..kopak2 ..

2 comments:

  1. hehe..ko tak ikut skali ke weih

    ReplyDelete
  2. saza aku coming soon lh..bru join cyling nih..

    ReplyDelete