Tuesday, October 11, 2016

Hokkaido Ice Cream Puff

Assalamualaikum.

Sesekali nak merasai dunia kanak-kanak makan yang manis..Hehehe..Masa mengandung kan Amai aku suka sangat makan ice-cream..Pantang ada ice-cream flavour baru...harus lah di cuba terutama jenama Walls..


Hokkaido Ice Cream Puff baru buka cawangan di Batu Pahat..Orang Batu Pahat sila lah serbu di Old Street Commercial tingkat dua..Jangan lupa lepaskan menikmati ice-cream nih kalau korang jalan-jalan dekat Old Street tue tau...Rugi rasanya tak mencuba..


Hokkaido Ice Cream Puff ini merupakan pencuci mulut yang didatangkan dengan 10 perisa yang enak dan sedap..Korang boleh pilih perisa apa yang korang suka..Kalau hari siang memang banyak belum sold out masuk je pukul 7malam mula lah banyak habis..Nasib baik aku pergi tenghari..aman sikit..kalau tidak berjanggut kak senah tunggu sini..beratur..



My fav flavour Mint Choco Chip.

 Chocolate Chip and Mint Choco Chip..yumsssss



Ice-cream ini juga dijual dengan harga RM3.80 setiap satu..murah kan..Paling enak hokkaido ice cream ini dikapit dengan roti yang rangup..


Ibu suka makan ice-cream hokkaido nih sebab dia ice-cream lain dari yang lain..Selain portion yang besar dan paling penting aku kenyang sampai ke malam tau ...!!! -______________________-


Alamat :
Hokkaido Ice Cream Puff
No.6A Jalan Rotan Kong,
Taman Sri Jaya,
83000 Batu Pahat,
Johor.

Our Bisness :
Mon - Thurs : 2.00pm - 10.00pm
Fri    - Sun    : 1.00pm - 10.00pm

1 comment: